Пелени за кърмени бебета

Моята мушичка (1,5г.) вдигна температура и през целия ден в четвъртък й беше лошо – беше много жална, нямаше никаква жизненост и искаше единствено да се гуши и да суче. В резултат на това през деня не яде почти нищичко, затова пък цока 24+ часа. На следващия ден температурата спадна, слава Богу, но пък консистенцията на изпражненията й се беше върнала с 1г. назад в периода на ранното захранване. Внезапно си спомних колко експлозивни бяха изхожданията и как нищо не света не можеше да ги задържи. Откакто е захранена и е с твърди изпражнения, много щастливо тествам и използвам най-разнообразни видове пелени, защото имам свободата нищо да не се разтича. Тази сутрин обаче Мушичка (която е мушичка, защото се муши) ми припомни бързо-бързо колко важни са двойните ластици на пелените при бебета с течни изпражнения. Експлозията порази всичко, с което беше облечена – мисля, че само чорапите оцеляха!

5182943443f4ce418a7be51e48250fcb--my-pocket-cloth-nappies

Безапелационните ми любимци с непробиваеми ластици са джобовете на Rumparooz, които имат вътрешни двойни ластици, прилягат прекрасно около крачетата и задържат във вътрешността на пелената абсолютно в-с-и-ч-к-о. Дори те да не са вашите предпочитани пелени, достойнствата им в това отношение просто не могат да бъдат отречени.

Независимо какъв модел пелени ще изберете за вашето бебе, ако кърмите, търсете двойни ластици. Дори да използвате комбинация от прифолди/ флатс с кавъри, е важно нищо да не изтича извън тях. Лично аз не съм опитвала, но опитни майки споделят, че при новородени бебета е много сполучливо използването на прифолд във формата на гащички, закопчан със снапи + кавър. По този начин прифолдът образува плътно прилепнала до крачетата фитед пелена, която задържа изцяло вътре в себе си експлозивните изпражнения.

Black-design-separator

Напомням, че можете за закупите многократни пелени онлайн от Bottomlane. Ако имате въпроси за употребата или поддръжката на многократните пелени, свържете се с нас чрез фейсбук страницата на магазина, или чрез имейл office@bottomlane.eu.

.

.

.

.

#многократнипелени #бебешкипелени #многократнибебешкипелени #бебешкакозметика #пеленизабебе #комплектпелени #пеленизамногократнаупотреба #козметиказановородено #пеленизановородено #пеленизакърменибебета #кърмене #каксеизползватпелени

Leave a comment